Restaurang Novisen

Restaurang- och Livsmedelsprogrammets restaurang Novisen



NOVISEN

***

Tisdagen den 21 september


Förrätt


Jordärtskockssoppa serveras
med parmachips



Varmrätt


Fisk

Stekt gösfilé med räksås toppad med smörad bladspenat samt basilikabakade körsbärstomater serveras med kokt potatis


Kött

Oxrullader med gräddsås
serveras med kokt potatis


Vegetariskt

Bakad spetskål med brynt smör serveras
med rostade rotfrukter och hummus



Dessert


Fransk citrontarte




Till alla rätter serveras det sallad, smör och bröd


Tvårätters à 120 :-

Trerätters à 135 :-



Onsdagen den 15 september


Förrätt


Crèpes Prins Bertil

 

Gratinerad fransk löksoppa



Varmrätt, dagens


Stekt, hel rödspätta Belle Meuniere (stekta tomater och
champinjoner) serveras med kokt potatis


Burgundisk köttgryta serveras med kokt potatis



Desserter


Havtornssorbet

 

Chokladfondant


Varmrätt à la carte:


Helstekt ankbröst med madieravinsås
serveras med potatisbakelse



Till alla rätter serveras det sallad, smör, bröd
samt kaffe/te

Två rätter dagens lunch à 120 :-

Tre rätter dagens lunch à 135 :-

Två rätter à la carte à 135:-

Tre rätter à la carte à 150:-



Kontakt Restaurang Novisen

Frågor och bordsbokning
0140 - 684 90 alt.
0140 - 685 39

Besöksadress
Gillesgatan 2
573 35 Tranås