Eleverna säljer sina tjänster och produkter på UF-mässan

Unga företagare tävlar på UF-Mässan

På torsdagen fick eleverna, som driver UF-företag, visa vad de går för när Elmia slog upp portarna för den årliga UF-mässan.

Elever från Handel- och administrations-, Barn- och fritids-, Ekonomiprogrammet och programmet för Administration, handel och varuhantering packade ihop allt för sina montrar tidigt i morse för att att vara startklara när nyfikna besökare kom till UF-mässan. Eleverna driver företag inom Ung Företagsamhet och har fått lära sig hur man startar upp och driver ett företag.

Vid den årliga UF-mässan får eleverna ställa upp sina montrar och tävla inom en rad olika kategorier. Här har de chansen att vinna pris för bästa säljare, bästa produkt/tjänst, bästa monter och många andra hedersvärda priser. Många hoppas att vinna på den lokala mässan för att sedan gå vidare till de nationella tävlingarna. Vinnarna koras i slutet av dagens mässa. Vi håller tummarna för våra unga företagare!

Besök vår facebooksida för att se alla unga företagare från Holavedsgymnasiet!