Estetiska programmets ettor framför Pelle Svanslös som musikal

Pelle Svanslös gästar Holavedsgymnasiet

I tisdags var det dags för Pelle Svanslös och resten av kattgänget att entra scenen på Holavedsgymnasiet. Som vanligt är det förstaårseleverna på Estetiska programmet som står för underhållningen.

Att Pelle inte har någon svans vet ju alla vid det här laget, men att historien kan bli så underhållande, som när ES15 tolkar Gösta Knutssons sagor, vet kanske inte alla. Här blandas sagan med svängiga musikinslag.

Som avslutning på esteternas första år på Holavedsgymnasiet intar de scenen i en musikal för att visa vad de går för. Den traditionsenliga musikalen är något som alla på skolan ser fram emot. I tidags började eleverna spela för grundskolorna och i morgon får även eleverna på Holavedsgymnasiet njuta av äventyret. I kväll klockan halv sju öppnas dörrarna för allmänheten. Då har du chansen att följa med på Pelle och Majas äventyr i Uppsala. Där får du även träffa den lurige Måns med hans två kumpaner, Bill och Bull.

Detta vill du verkligen inte missa! Kom till Holavedsgymnasiets aula ikväll klockan 18:30!

Vill du läsa mer om Estetiska programmet? Tryck här!