Lyckat avslut på turnéveckan

Under veckan som har gått har eleverna på Estetiska programmet rest runt för att uppträda inom sina inriktningar och berätta om hur det är att gå Estetiska programmet. Sista dagen på turnéveckan uppträdde dans- och teaterinriktningen på Holavedsgymnasiet.

Holavedsgymnasiets aula fylldes av rungande applåder när dansesteterna avslutade sin turnévecka på hemma plan. I publiken satt högstadieeleverna och att de gillade vad de hade sett gick inte att ta miste på.

I pausen riggade teatereleverna upp på scen för föreställningen Bouncers. När den förväntansfulla publiken kom tillbaka in för att se pjäsen om dörrvakterna och "placets" besökare hördes förtjusta skratt och fnitter från publiken.  Årets estettreor kan vara nöjda över sina prestationer!