• Linus skapar konst med socker och choklad

    Linus Lundvik, som gick Restaurang- och livsmedelsprogrammet studerar vid Culinary Arts Academy i Luzern, Schweiz och är snart klar med utbildningen då han vill testa sina vingar, helst på plats i Schweiz.

    Läs mer

  • Det blev en klimatdag till trots

    Under fredagen den 17 december fick eleverna som går andra året på Holavedsgymnasiet ta del av Arne Müllers föreläsning om Norrlandsparadoxen, delta i workshop om matsvinn och gå tipspromenad.
    Läs mer

  • Sebbe får lägga tid på det han gillar mest

    Sebbe Stenberg valde Fordons- och transportprogrammet, ett val som han är mycket nöjd med eftersom han får jobba heldagar med det han verkligen gillar – bilar.

    Läs mer

  • De gläds åt det ökade bilintresset

    Det talas mycket om bilar både när det kommer till olika tv-produktioner där bilar står i fokus men även när det kommer till klimatdiskussioner, något som märks på Fordons- och transportprogrammet
    Läs mer