Studenten på Holavedsgymnasiet 2020

Många har oroat sig för hur studenten ska bli detta år med tanke på den rådande situationen. Vi är glada över att få presentera vårt upplägg och vi jobbar för att denna dag ska bli en minnesvärd och härlig dag som går till historien!

Så här ser vårt firande av student 2020 ut i år

Alla avgångsklasser kommer att efter sin studentfotografering tillgång till ett klassrum som dukats för dagens festlighet. Här får de ta del av högtidsceremonin som kommer att sändas i klassrummen istället för en fullsatt aula.

Vill du se ceremonin så kommer den att vara tillgänglig från klockan 13.30 den 13 juni 2020. Här kommer du att hitta länken när den offentliggjorts!

Ett givet inslag i studentfirandet är utspringet och det kommer att genomföras även i år, om än lite annorlunda. Eleverna kommer att springa ut i nio omgångar som är utspridda under dagen för att undvika att trängsel uppstår. Studenterna har fått två biljetter som de fått dela ut till sina anhöriga för att dessa ska få närvara vid utspringet och ta emot sin student.

För er som inte har biljett till utspringet så kan ni se utspringet genom vår livesändning. Vi kör igång livesändningen klockan 09.45. Sök "Holavedsgymnasiet Student 2020", men först efter den angivna tiden!

För att säkerställa att det inte uppstår folksamling kommer skolområdet att spärras av och vi kommer inte att publicera våra utspringstider på nätet. Studenter och anhöriga har blivit informerade

Videon kommer att vara möjlig att se när den publicerats den 13:e juni klockan 13:30!

Anders Berg
Gymnasiechef