Restaurang Novisen

Restaurang- och Livsmedelsprogrammets restaurang Novisen



NOVISEN

***


Tisdagen den 22 september

Servering mellan klockan 11.30 och 12.30


Förrätt


Krämig kantarellsoppa serveras
med krispigt rökt
sidfläsk

Rödbets och getostsallad serveras
med rostade pinjenötter


Varmrätt


Rimmad torskrygg serveras
med
gräddkokt spetskål samt lök och potatisstomp

Biff à la Rydberg serveras med senapskräm

Spansk bondomelett serveras
med
Manchego


Dessert


Chokladfondant serveras
med hallonsorbet, maränger och bär

Friterad Camembert serveras
med hjortronsylt friterad persilja


Priser

2-rätters à 110 kronor

3-rätters à 125 kronor


I maten ingår
sallad, bröd, smör och bordsvatten



Onsdagen den 23 september

Servering mellan klockan 11.30 och 12.30


Förrätt


Ostpaj


Varmrätter


Grönsaksbiff serveras
med klyftpotatis och svampsås

Lax serveras med kall örtsås,
kokt potatis och
haricots verte

Pytt i panna serveras
med stekt ägg inlagda rödbetor


Dessert


Kokostoscapäron serveras
med vaniljgrädde


Priser

2-rätters à 110 kronor

3-rätters à 125 kronor


I maten ingår
sallad, bröd, smör och bordsvatten


Kontakt Restaurang Novisen

Frågor och bordsbokning
0140 - 684 90 alt.
0140 - 685 39

Besöksadress
Gillesgatan 2
573 35 Tranås