Teknister besöker Strömsholmen

Under onsdagen åkte eleverna som läser kursen Teknik 1 på Teknikprogrammet till Strömsholmen för att titta närmare på hur man jobbar där.

Under onsdagen välkomnades eleverna, i årskurs 1 på Teknikprogrammet, till Strömsholmen. På plats fanns Sylvia Siljeholm, kvalitetschef, och Andreas Svala, produktionschef, för att guida eleverna på företaget. Besöket startade med en företagspresentation och sedan fick eleverna gå ut i verksamheten.

Eleverna läser kursen Teknik 1 där de precis läst om mätteknik och nu kommer de gå över till att lära sig mer om produktionsteknik. Under besöket fick eleverna möjlighet att titta närmare på det de just läst om och det de snart kommer att få läsa om.
   – Jag tycker att det är viktigt att ta klassrummet ut i verkligheten, så att eleverna får se hur det går till på företagen, förklarar Martina Norberg som undervisar på programmet.

Vill du läsa mer om Teknikprogrammet? Tryck här!

Sylvia Siljeholm berättar för Tekniprogrammets elever om Strömsholmen