Så sprang de ut i livet

Så sprang de nybakade studenterna ut från Holavedsgymnasiet för att möta nya äventyr som ligger framför dem. Vi önskar dem lycka till!

Lite trötta efter veckan som gått samlades årets studenter på Holavedsgymnasiet för ett sista avsked av lärare, personal och klasskompisar. Kafé Bryggan dukade upp frukost åt studenterna som tacksamt tog sig en smörgås, frukt och välbehövligt glas vatten innan det var dags för avslutningsceremonin i aulan.

Tommy Söderström inledde årets studentfirande för att sedan lämna över till ES-kören. Därefter intog Pär-Magnus Bunn scenen för att framföra sitt tal till studenterna. Pär-Magnus, som går i pension efter 30 år som idrottslärare, pekade på likheterna mellan livet och idrotten.
– Lär känna dina svagheter, men låt dem inte hålla dig tillbaka, skickade Pär-Magnus Bunn med eleverna.
Efter talet delades stipendier ut till Martin Johansson, Lukas Sterne, Jonathan Johansson, Paulina Svärd, Rebecka Andersson, Tilda Rosén, Johanna Wigstrand, Simon Hellquist, Filip Hellmansson, Axel Nykvist, Jonathan Samuelsson, Tahani Elou, Hedvig Weibull, Alma Palm, Emilia Martinsson. Edvin Huskic, före detta elevrådsordförande höll ett tal till studenterna och även resten av det avgående elevrådet bestående av Felicia Sannergård, Linna Siljeholm och Abbas Al-Maliki avtackades.
Ceremonin avslutades av Anders Berg för att följas av den traditionella studentsången och mösspåtagning. Därefter fick studetnerna träffa klassen och mentorerna innan det var dags för att springa ut till släkt och vänner. Nytt för i år var att publikhavet kunde följa utspringet på storbildsskärm.

Besök vår facebooksida för att se fler bilder!