Så går ett år mot ända

Så blev det dags för årets sista dag på terminen. Som traditionen bjuder fick eleverna njuta både av elevernas egen julshow och den traditionella julavslutningen i skolans regi.

Morgonen inleddes med två omgångar av elevernas julshow. Som tidigare år inledde lärarna Ulrika Vesterlund och Mikael Axelsson som välkomnade publiken för att sedan överlämna ordet till Lucas Svensson som tacklade rollen som julvärd. Han lotsade publiken genom showen med en mjuk programledarstil som gick hem hos publiken. Sedan följde treornas bidrag i julshowen och den blyge fick blunda både en och två gånger. Årets vinnare blev NA14 med många inslag ihopbakat till ett.

Efter julshowen öppnades dörrarna till aulan återigen för den traditionsenliga julavslutningen. ES-kören underhöll och publiken fick även avnjuta Albert Nyströms gitarrsolo.
   Rektor Annika Fasth talade om året som varit och hur skolan präglas av en öppenhet, som vi kan vara mycket stolta över och ur man i skolan lär för livet av varandra.

Vi önskar alla elever ett riktigt skönt jullov och ses igen i januari!

Besök vår facebooksida för fler bilder från julshowen!

Albin Nyström spelar vid julavslutningen

Annika Fasth talade till eleverna