Så går en termin till ända

En termin går fort och nu kom dagen då elever och personal med både spex och traditionell julmusik avslutade terminens sista dag.

Skoldagen inleddes, som så många år förut, med mentorstid och Julshow. Elever i årskurs tre bjöd på inslag som i år höll en extra hög klass. Dansen genomsyrade showen och några bjöd även på livemusik. I årets julshow fanns även personal med i mer än ett julnummer, något som uppskattades av publiken. Skolans husband underhöll som vanligt och höjde, även de, julstämningen.

Efter julshowen drogs det ner på tempot när ES-kören spelade och sjöng. Rektor Anders Berg höll årets jultal och la fokus på julens baksida och om hur en hjälpande hand kan ge fler människor den där julkänslan. Koppling till Karl-Bertil Jonssons jul blev tongivande för talet. Julavslutningen avrundades med Nu tändas tusen juleljus och därefter skyndade sig eleverna ut på sin julledighet.

Vi önskar er alla en riktig God Jul och ett Gott Nytt År!

Vi ses den 8 januari 2019

Anders Berg talar till eleverna

ES-körens sista framträdande för året