Rivstart för NIU-eleverna

Så var terminen i full gång och för eleverna som läser den nationella idrottsutbildningen (NIU) med inriktning Bandy innebär det att träningen står i fokus.

En vecka har gått och nu är alla kurser uppstartade. För eleverna som läser NIU, Bandy blev måndagsmorgonen en fysisk rivstart med genomgång av kroppenpå Kjells Träningscenter. Kjell Karlsson var på plats för att hjälpa eleverna till rätta med maskinerna. Eleverna fick även testa på mätverktyg för att mäta muskelmassa, för att få ut det mesta av sin träning.

Elever som läser NIU, Bandy på Holavedsgymnasiet har full tillgång till Träningscenters maskiner för att kunna kombinera studierna med sin idrottssatsning.
– Det är så bra att vi kan vara här och träna, berättar Oleg Polev som är ansvarig lärare för den nationella idrottsutbildningen med inriktning Bandy.

Vill du läsa mer om NIU, Bandy? Tryck här!

Kjell Karlsson på Träningscenter guidar eleverna i maskinparken och förklarar hur de ska träna så effektivt som möjligt