Nytt uppdrag för rektor Cecilia

Idag blev det officiellt att vår rektor Cecilia Axelsson tillträder tjänsten som skolchef i Tranås kommun med start 1 maj.

Peter Tuvberger lämnar nuvarande tjänst för att gå i pension och Cecilia tar då över som skolchef. Hon ser fram emot sitt nya uppdrag och vi på skolan önskar henne all lycka till i framtiden.
–Det var inget lätt beslut men nu ser jag fram emot denna utmaning som jag har framför mig, säger Cecilia.

2016 började hon sitt arbete som rektor på Holavedsgymnasiet. Innan dess var hon rektor på Junkaremålsskolan och nu fortsätter hon sin karriär inom skolan men med Stadshuset som arbetsplats istället.

I Tranås kommun finns åtta grundskolor, en gymnasieskola, en kulturskola, kommunal vuxenutbildning, tolv förskolor, sju fritidshem, sex fristående förskolor/fritidshem, cirka 11 kommunala dagbarnvårdare och 2 privata. Barn- och utbildningsförvalningen är ansvarig över dessa och det är där Cecilia kliver in som ny skolchef.

Rektor Anders Berg gratulerar Cecilia Axelsson till den nya tjänsten som skolchef i Tranås kommun.