Nytt för eleverna på Personbilsutbildningen

Det har fejats, målats och rustats upp på Fordon- och transportprogrammets Personbilsutbildning. När eleverna kommer på måndag står nyfixade lokaler till förfogande.

När eleverna gick på sommarlov sattes arbetet med Fordon- och transportprogrammets igång. I samarbete med Tranåsbostäder och Skobes Bil i Tranås har lokalerna rustats upp för att erbjuda elever utbildning inom den senaste tekniken.
– Det känns fantastiskt roligt att det har blivit så bra, säger Ulrik Svärd.

Det ser inte bara finare ut, utan funktionen kommer att vara så mycket bättre, menar Tomas Grahn och Ulrik Svärd som är lärare på Fordon- och transportprogrammet.
– Vi har fått ett enormt stöd av Skobes bil som gör att vi kommer att kunna hålla oss uppdaterade på ett helt nytt sätt, berättar Tomas Grahn.

Tomas och Ulrik tycker att den kombinerade teori- och praktiksalen kommer att göra stor skillnad. De menar att det blir en tydlighet för eleverna när de kan ha teoretiska genomgångar och röra sig till den praktiska delen utan att behöva byta klassrum.

En annan nyhet för i år kommer att vara att lärarna på Fordon- och transportprogrammet får ta del av Volvos fortbildningsplan, tack vare Skobes Bil i Tranås.

Vill du läsa mer om Fordon- och Transportprogrammets personbilsutbildning? Tryck här!