Nu öppnar de dörrarna för nytt avtal

Onsdagen den 17 januari blev en viktig dag för Fordons- och transportprogrammet på Holavedsgymnasiet då denna dag blev startskottet för trepartsavtalet mellan Holavedsgymnasiet, Skobes och Volvo Cars.

Spännande tider ligger framför lärarna och eleverna på Fordons- och transportprogrammet när de nu ingått trepartsavtal med Skobes och Volvo. Under onsdagen satt representanterna Tobias Skobe, Mats Kjäll, Joanna Wännerstam och Bo Sundeborn från Skobes, Linnea Larsson från Volvo Cars ner tillsammans med Cecilia Axelsson, Tomas Grahn och Ulrik Svärd från Holavedsgymnasiet för att planera upp uppstarten under april.
– Det är helt fantastiskt för oss att få två så starka partners i ryggen  i vårt arbete med att höja kvaliteten och eleverna kommer att få vara med om många intressanta saker under sina tre år på Holavedsgymnasiet, säger Cecilia Axelsson.

Inför uppstarten är det mycket som ska ordnas. Lokalerna kommer att anpassas för att stämma överens med Volvo och Skobes verkstäder för att eleverna ska få de bästa förutsättningarna. Vilka aktiviter som eleverna ska få vara med om under sina tre år på Holavedsgymnasiet är något som nu ska planeras. De som är intresserade ett yrke med spännande teknik och intressant kundkontakt ska hålla ögonen öppna så de inte missar uppstarten i april