Eleverna på väg ner till Strasbourg

Nu drar de till Strasbourg

I dag bär det av mot Europaparlamentet i Strasbourg. Eleverna som läser samhällsskunskap 3 och internationella relationer kommer att agera europaparlamentariker i EU-kommissionens "Eurogame".

Så var det äntligen dags för eleverna, som läser eller kommer att läsa samhällskunskap 3, att åka till Europaparlamentet i Strasbourg. Eleverna har förberett sig på EU-kommissionens "Eurogame" där de får testa på rollen som europaparlamentariker.

För andra gången lotsar Catarina Månsson, Jeanette Wilhelmsson-Wågh och Åsa Scharff eleverna Ner till Eurogame. Bussen, som startade för avfärd klockan två på eftermiddagen, rullar in i Strasbourg i morgon under morgonen med elever redo att inta Europaparlamentet. Vi hoppas att de får uppleva spännande dagar nere i Strasbourg.