Krogshow blev ett lyckat koncept

I tisdags var premiären för Estetiska programmets och Restaurang- och livsmedelsprogrammets Krogshow på Plan B. Eleverna bjöd på underhållning och god mat. Ett lyckat koncept, helt enkelt.

Tidigare år har eleverna på det Estetiska programmet (ES) och på Restaurang- och livsmedelsprogrammet (RL) samarbetat kring projektet Holavedens Salonger. I höstas tog man beslut om att förflytta mat och underhållning till den lite mer intima lokalen Plan B.

Temat för Krogshowen blev film, något som man tog fasta på både när det kom till underhållning och maten. Under hösten har eleverna fått spåna kring meny som ska ge en Hollywood-känsla och underhållning som är knutet till filmtemat. Innan jul intensifierades arbetet med repetitionerna och veckan innan premiären hade RL-eleverna fullt upp med förberedelserna.

Igår gick premiären av stapeln där både maten och underhållningen gick hem. Gästerna fick njuta av dans-, teater- och musikinslag och mellan akterna fick de avnjuta den Hollywoddinspirerade menyn, med bland annat barbequespett och rostad majspanacotta.

Vill du läsa mer om Estetiska programmet? Tryck här!
Vill du läsa mer om Restaurang- och livsmedelsprogrammet? Tryck här!