Eleverna får undervisning i nytt datafelsökningverktyg. från vänster Tomas Grahn, Ferid Redzic, Oscar Bremer och Björn Björk

Felsökningsverktyg tas i användning

Under onsdagen hölls utbildningen kring det nya felsökningsverktyget som Fordon- och transportprogrammet tagit i bruk. Både elever och mekaniker från lokala verkstäder var inbjudna.

Tidigare i mars månad fick Fordon- och transportprogrammet ett nytt felsökningsverktyg till sin verkstad. Tidigare har programmet haft datafelsökningsprogram som möjliggjort felsökning av bland annat Volvobilar. Med det nya verktyget kan de nu utöka antalet bilmärken och bilmodeller som de kan felsöka.

Under onsdagen utbildade Frank Jennekrans från Atoy utbildade både elever och lärare.