Elevrådets årsmöte

Elevrådet byter ledning

Så var det åter igen dags för elevrådets årsmöte där både elevrådsstyrelsen och klassernas elevrådsrepresentanter var närvarande. I dag lämnade Moa Lundmark, Ebba Kjellson och Tobias Hörlin över stafettpinnen till den nya elevrådsstyrelsen.

Avgående elevrådsstyrelse

Vid det traditionsenliga årsmötet var det alltså dags för ordförande, sekreterare och ekonomiansvarige att lämna över ansvaret till årets nya elevrådsstyrelse. Moa Lundmark, som varit ordförande lämnar över till Edvin Huskic, Ebba Kjellsson, som varit sekreterare lämnar nu över till Felicia Samegård och Tobias Hörlin lämnar över det ekonomiska ansvaret till Abbas Al-Maliki. Linn Siljeholm tar rollen som ledamot.

Nya i elevrådsstyrelsen

De nytillkomna i elevrådsstyrelsen. Nora Hultman blir vice ordförande, Emma Lindwall blir vice sekreterare, Josef Klint blir vice ekonomiansvarige och ledamot blir Linnéa Lägermo.