De vinnande eleverna. Ester Bakai och Samira Ribic fattas på bilden

Eleverna slog lärarna i volleybollturnering

Veckan som gick avslutades med en volleybollturnering där elever mötte lärare. Bakom initiativet stod elevrådets idrottsråd tillsammans med idrottsläraren Oleg Polev. Vinnarna blev elevlaget bestående av elever i årskurs tre.

Volleybollturnering är något som stått högt på elevernas önskelista och varit en av anledningarna till att elevrådet skapade ett idrottsråd. I samarbete med idrottsläraren Oleg Polev blev turneringen av. Elevrådet satte ihop ett lag med elever från årskurs tre som skulle möta undervisande lärare på Holavedsgymnasiet .

Evenemanget blev ett mycket uppskattat inslag och läktaren var fullsatt med både elever och lärare som hejade på lagen där vinnarna blev eleverlaget.
Ram och Nazer som fanns med i publiken tyckte att det var en rolig idé att lärare och elever mötte varandra på vollebollplan höll på lärarna.
– De behöver supporten, skojar Ram och Nazer Hosseini håller med.
Även Alice Engström och Kajsa Rubensson som också satt bänkade i idrottshallen höll med om att det var ett roligt evenemang. De, däremot, var övertygade om att eleverna skulle stå som vinnare. Det var ett jämt spel där lärarna bjöd på hårt motstånd, men i slutändan var det eleverna som tog hem spelet.

Alice Liberg, som är med i elevrådet, är nöjd med dagens volleybollturnering. Trots att det var kort om tid för planera evenemanget så blev slutresultatet bra.
–Vi hoppas nu att tvåorna som sitter i elevrådet fortsätter med turneringen så det blir en tradition, säger Alice Liberg.

Se fler bilder på vår Facebooksida!

Lärarlaget bjöd på hårt motstånd

Ram och Nazer tillsammans med Britt-MarieRolf, Petter Birath och Rose-Marie Tapper

Alice Engström och Kajsa Rubensson