Eleverna kämpar mot näthatet

Under veckan som gått har eleverna på Samhällsvetenskapsprogrammet drivit en informationskampanj för att uppmärksamma Näthat och vad man kan göra för att kämpa emot hatiska kommentarer på nätet.

Som en del i kursen Kommunikation har beteendeeleverna på Samhällsvetenskapsprogrammet drivit en informationskampanj för att uppmärksamma näthatet och hur man kan motarbeta detta. Eleverna fick välja på vilket sätt de skulle sprida sitt budskap och kreativitet flödade när bildutställningar, filmer och informationsspridning på sociala medier kom igång.

Många av eleverna blev lite chockade över spridningskraften och en grupp uppmärksammades även i lokaltidningen Tranås Tidning. Besök vår Facebooksida för att se elevernas alster!

Vill du läsa mer om Samhällsvetenskapsprogrammet? Tryck här!

Bildutställning för att uppmärksamma näthat