Eleverna besökte de populärvetenskapliga dagarna

Under torsdagen besökte elever på Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet Linköpings Universitet för att lyssna på intressanta föreläsningar vid den Populärvetenskapliga Veckan.

Det blev en fullspäckad dag för eleverna på NA och SA när de besökte Linköpings universitet där de fick lyssna till universitetets professorer och lektorer. Listan på föreläsningar var lång och eleverna hade möjlighet att välja ut sju föreläsningar utifrån eget intresse.

Dagen blev intensiv, men eleverna tyckte att det var väldigt givande att få ta del av den forskning som bedrivs vid Linköpings universitet. Mellan föreläsningarna hade eleverna även möjlighet att besöka mässutställningen där de kunde passa på att ställa frågor.

Tryck här för att läsa mer om föreläsningarna som eleverna kunde gå på!

Elever vid en av föreläsningarna vid den Populärvetenskapliga Veckan