Elever kan söka kommunala feriejobb

Än är det bara januari och trots detta är det redan dags att börja tänka på sommaren. För gymnasieungdomar och är skrivna i Tranås kommun finns möjligheten att söka kommunala feriejobb i år.

Det är bråda tider för den som vill ha ett sommarjobb och det gäller att vara på hugget. Inom Tranås kommun finns det möjlighet för dig som är gymnasieelev, skriven i Tranås kommun och född år 02 - 03. Du kan söka jobb inom åtta områden i kommunen. Kanske får du upp ögonen för ett yrke som du tidigare inte tänkt på. I år finns det arbete att söka inom bland annat barnomsorg, samhällsbyggnad och räddningstjänst. Under länken som du hittar här nedan kan du se alla områden inom vilka du kan söka feriejobb.

Den 3 februari öppnas ansökningsportalen för feriejobb upp på Tranås kommuns hemsida och du kan söka fram tills den 5 april. Under vecka 17 får du via SMS veta om du har fått jobbet. För att få reda på mer om dessa feriejobb kan du gå in på kommunens hemsida och läsa mer! Länken hittar du här!