Barn- och fritidseleverna drar till fjälls

Under måndags morgon packade eleverna i BF15 sina väskor för att dra iväg till fjälls. Under en fyra dagars vandring kommer eleverna att träna aktivitetsledarskap vid Grövelsjön.

08.00 startade de två minibussarna som skulle ta med eleverna, som går sitt sista år på Barn- och fritidsprogrammet, upp till fjällen. Grövlesjön för att vara mer exakt. Hajken genomförs inom kursen Aktivitetsledarskap och med sig på resan har de lärarna Pär-MagnussBunn och Mikael Axelsson.

Med väskorna packade och snacks förberedda för färden var eleverna laddade för hajk, men mindre taggade för bilfärden.
– Det är nio timmar upp till Grövelsjön, så det blir lite segt, säger Hampus Brangelid.
När gruppen når fram till sin slutdestination efter sina nio timmar är eleverna redo att röra sig. Vandringen kör igång så fort de kommer fram!
– Vi kommer att börja med en vandring på tre till fyra kilometer när vi kommer upp, berättar Ida Dahlin.

Eleverna är väl informerade om resans gång och ser fram emot den. Följ oss på sociala medier där fler bilder från resan kommer att dyka upp!

Vill du läsa mer om Barn- och fritidsprogrammet? Tryck här!