Stöd musikhjälpen genom att lämna din pant till AHV

AHV pantar så barn får gå i skola

Den 12 december kör Musikhjälpen i Sveriges Radio igång, men redan nu börjar eleverna på programmet Administration, handel och varuhantering inom gymnasiesärskolan att samla in flaskor och burkar för att bidra.

Musikhjälpen 2016 handlar om att samla pengar för att hjälpa till i arbetet för att alla barn ska få gå i skolan. Eleverna på Administration, handel och varuhantering (AHV) inom gymnasiesärskolan tycker att det är ett viktigt arbete där de gärna vill vara med och hjälpa till. När de diskuterade hur de kunde hjälpa till kom de fram till att genom att samla in och panta pet-flaskor och burkar kunde de bidra till att fler barn får gå i skola.

Redan i dag, den 6 december, började de sitt arbete. Första kassen har återlämnats till returstationen.
   – Eleverna fick ihop 50 kronor, och då är det bara en början, berättar Märtha Andersson, lärare på AHV.
   Nu hoppas de på att få in så många pet-flaskor och burkar som möjligt för att få ihop pengar för det goda ändamålet.

Nu kan du hjälpa till genom att lämna din pant till eleverna på AHV!